Les residències de Martorell van reprenen la vida cotidiana mica en mica amb bones noticies

0
1863
Foto: Aj Martorell

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell va fer pública ahir una de les millors noticies que es podien esperar en els darrers mesos, encara que aquesta noticia s’ha de prendre amb precaució i no abaixar la guàrdia, les 4 residències de gent gran de Martorell no tenen cap resident positiu de Coronavirus.

Segons Fonollosa, “Que no hi hagi cap positiu farà una mica més fàcil el dia a dia a les residències i permetrà el tan desitjat retrobament amb les famílies.

El protocol de la Generalitat permet que els residents vagin recuperant, mica en mica, els seus hàbits al centre, i que puguin fer coses com ara sortir als espais exteriors, rebre visites i poder passar les vacances o caps de setmana al domicili familiar.”

Però l’alcalde és clar a l’hora d’evitar que el virus pogués entrar de nou a les residències “Tot això, amb les màximes precaucions i amb protocols de detecció precoç del virus per evitar que torni entrar en aquests espais tan proclius al contagi.

Però també recorda que a data d’avui “seguim tenint un pacient positiu ingressat a l’Hospital Sant Joan de Déu.

A l’Hospital Sant Joan de Déu hi ha, encara 3 persones aïllades pendents del resultat de la prova.

I tenim 52 veïns i veïnes de Martorell confinats al seu domicili o a les residències després d’haver donat positiu.