32a setmana de la Gent Gran, on podran gaudir de xerrades i tallers «online»

0
1373

Durant aquesta setmana del 8 al 12 de juny, l’Ajuntament de Martorell està organitzant la 32a «Setmana de la Gent Gran i l’Envelliment Actiu». Donat l’estat d’alarma en el que ens trobem (amb Fase 2), enguany les activitats seran no presencials i es podran veure al canal del youtube de l’Ajuntament (al que podreu accedir fent clic a l’enllaç). Allà trobareu una selecció de vídeos amb xerrades o tallers sobre temes com la salut, el lleure actiu i la cultura.

Avui, 10 de juny, es podrà gaudir de les projeccions de vídeos de les escoles José Echegaray, Vicente Aleixandre, El Pontarró, La Mercè i Lola Anglada dins el programa ‘Una Carta, una amiga i un amic’. Un vídeo de suport als usuaris de les residències de gent gran que n’hi han a Martorell.

Per demà, 11 de juny, un grup de gent gran llegirà contes als alumnes de les escoles Juan Ramón Jiménez, Mercè Rodoreda, José Echegaray, Lola Anglada i Els Convents. A més, a les 5 de la tarda començarà la clase «Mou la ment» de l’Esplai de Gent Gran de La Vila. Per altra banda, el Servei d’Informació i Atenció a les Dones estarà prenset al vídeo «Dones creatives, dones sanes: 10 beneficis per a la salut que aporten les manualitats». A tot això, es sumaran vídeos de txi­kung, ioga, dibuix i pintura.

I arribem a l’últim dia, divendres, 12 de juny, on el Joaquim Vives parlarà del COVID-19. A les 5 de la tarda, serà la sessió informativa amb Munsa Lamua. En aquesta ocasió parlarà de la Universitat de l’Experiència de la Universitat Ramon Llull. Una iniciativa que començarà el proper curs 2020-2021. Fent clic en aquest enllaç podràs accerdir-hi.

I, com no, festa de clausura, amb «La festa del karaoke a casa» i una funció de teatre titulada «La COVID no guanyarà» amb la companyia La Faràndula-.

Informar que si alguna persona gran no es pot conectar a Internet, pot trucar al telèfon 93.774.20.77 o enviar un missatge al correu bonveinatge@martorell.cat. Allà us podran informar o donar respostes als vostres dubtes.