Ingressa a presó un jove de 21 anys que volia fer-se passar per metge i treballar a l’hospital de Martorell

0
3932

Segons ha fet públic la cadena ser i amb la informació confirmada per part de mossos d’esquadra a l’agencia catalana de noticies, un jove de 21 anys ha ingressat a presó acusat d’exercir de metge sense la titulació corresponent.

El passat dia 7 d’abril la responsable de l’hospital de Martorell va posar en coneixement del cos de la policia catalana que un jove s’havia ofert per treballar com metge a l’hospital, durant la comprovació de les credencials que va presentar es va detectar que no estava col·legiat.

Comprovats aquest fets, agents dels mossos d’esquadra van procedir a la seva detenció acusant-lo de falsedat documental.

Els agents el van detenir a la clínica privada on treballava, una vegada va prestar declaració davant el jutge, aquest va decretar el seu ingrés a presó.

Durant l’escorcoll del seu habitatge, la policia va trobar material que feia servir per suplantar la identitat, amb la documentació trobada, es tasca ara de cos policial esbrinar si el jove ha exercit en alguna altre centre mèdic.