L’ajuntament de Martorell repartirà 29.000 mascaretes d’alta protecció (FFP2) entre tots els veïns i veïnes de la ciutat

0
3093

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell ha anunciat aquesta mateixa nit que a partir de demà dimarts es començaran a repartir entre tots els veïns i veïnes de la ciutat i de forma personal casa per casa, una mascareta de les anomenades d’alta seguretat, les FFP2 homologades.

El consistori ha fet una compara massiva, en total s’han adquirit 29.000 mascaretes.

L’ús de la mascareta, tret en el moment de viatjar en transport públic, no és obligatòria, però si ALTAMENT RECOMENABLE

Com diem, la mascareta escollida, és de les anomenades d’alta protecció ( FFP2) “és a dir, que la persona que la porta evita que sigui contagiat per terceres persones i, alhora, evita també contagiar a la resta de persones.“, com així ho explica l’alcalde.

La distribució de les mascaretes serà per barris i porta a porta, mitjançant un equip de treballadors i treballadores municipals que les farà arribar a tots els veïns i veïnes seguint totes les mesures d’higiene i seguretat, degut a la complexitat del repartiment a domicili, es preveu haver-les distribuït a totes les cases entre aquesta setmana i la vinent.

Així mateix, avui també s’han repartit mascaretes, en aquest cas, higièniques a les estacions de ferrocarril entre els usuaris del transport públic al nostre poble, ja que el govern ha decretat la seva obligatorietat al transport públic.