Detingut un home al peatge de Martorell amb 37 kilograms de marihuana llesta per la seva venda

0
1430

Segons publiquen els companys de La Premsa del Baix i que ha confirmat Martorell TV de fonts policials, el passat dia 26 d’abril agents dels Mossos d’Esquadra van detenir al peatge de Martorell un home veí de Barbera del Vallés de 42 anys i l’acusen d’un possible delicte contra la salut pública.

Els fets van succeir en un control de trànsit instal•lat al peatge de Martorell a l’AP7, el control s’emmarca dins els habituals que Mossos d’Esquadra estan duent a terme des de l’inici de l’estat d’alarma per controlar el desplaçament autoritzat de persones.

A l’arribar al control i al ser aturat, l’home ve explicar que era lampista i que es dirigia a una reparació urgent a Barcelona, les incongruències en les seves explicacions van fer sospitar als agents que li van demanar que obris la part posterior de la furgoneta amb la que viatjava.

A la part posterior l’home transportava caixes de cartró juntament amb eines de lampista.


Davant les preguntes dels agents de si també era transportista i les continues inexactituds de l’home per explicar del perquè de les paixes a la furgoneta, els agents van procedir a obri les caixes trobant a l’interior, 31 paquets envasats al buit amb Marihuana preparada per la seva possible venda.

En total la infatuació arriba a més de 37 kilograms de cabdells.

L’home passarà a vull dimarts a disposició judicial.


Publicitat