La UME ( Unitat militar d’emergències ), desinfecta la Residència d’Avis Martorell

0
1485

Ahir diumenge diversos vehicles de la Unitat militar d’Emergències van dur a terme una desinfecció a la Residencia d’Avis Martorell.

L’actuació va ser sol•licitada per la direcció del centre al ministeri de defensa fa uns 15 dies, amb aquesta es la segona desinfecció de que es du a terme al centre residencial de gent gran de Martorell, la primera va ser sol•licitada a la generalitat, i el departament de salut va enviar una empresa privada.

La Residencia d’avis Martorell disposa de 25 places per a residents i en l’actualitat l’ocupació es de 21 persones.

La directora del centre, Beatriz Fuentes, ha confirmat a Martorell Tv que en l’actualitat la residència te 0 casos positius de COVID-19.

Encara que des de l’inici de la pandèmia s’han detectat 4 casos de residents positius que van ser traslladats a l’Hospital de Martorell, tots 4 ja han tornat a la residència donant les proves PCR negatives, 2 d’ells ja han retornat a la vida i activitats normals dels residents, mentre que els altres 2 estan en aïllament per passar la corresponent quarantena.

Fuentes assegura que la tasca de la UME “ ha estat professional i s’ha dut a terme amb molta cura”.

La direcció de la Residencia va prendre mesures de protecció fins i tot abans del decret d’estat d’alarma, anul•lant les visites normals de familiars.