Víctor de León

Benvolguts martorellencs i martorellenques, portem ja més de 30 dies lluitant plegats i amb tots els esforços possibles contra la COVID-19.

No podem estar més que agraïts a totes aquelles persones que dia a dia treballen en condicions -no sempre les més adequades- per fer front a la situació. El personal sanitari i de neteja dels hospitals, el personal del CAP, residències i hotels.

També agrair l’esforç i l’ajuda de les entitats i petites empreses del poble que han aportat la seva ajuda al personal sanitari i als pacients. No podem oblidar tampoc a tots aquells que dia a dia treballen per a que la nostra vida continuï amb la màxima normalitat possible: comerciants, dependents de caixa, transportistes…

Soulimane Messaoudi
Des del primer moment, ERC ens vam posar a disposició de l’Ajuntament per treballar conjuntament en la lluita contra el coronavirus. Ara no és moment de partidismes ni colors, sinó de sortir d’aquesta situació, que estem segurs que ho farem, com tantes altres vegades el poble català ho ha fet.

Dia a dia la situació està més controlada, però això no implica que puguem relaxar-nos. Hem de continuar sent responsables per evitar posar-nos en risc a nosaltres i a terceres persones. Les xifres milloren, però darrere d’elles hi ha noms i cognoms. Per això, volem fer arribar el nostre escalf a totes les famílies que han perdut alguna persona estimada.

Una forta abraçada a tot i totes!


Publicitat