A partir de demà, es podrà recollir una mascareta gratuïta a les farmàcies

0
1195

A Martorell, a partir de demà, dia 20 d’abril, es podrà recollir una mascareta gratuïta a les farmàcies. Haureu de portar la vostra targeta sanitària. Es garantirà una mascareta gratuita per cada ciutadà en cada setmana però, si voleu una segona, es podrà adquirir per un cost fixe.

Si us plau, per responsabilitat, deixem prioritat a les persones vulnerables, com la gent gran, o totes aquelles que tinguin una necessitat urgent per la seva activitat laboral. Recordéu que hi ha hagut escassetat de mascaretes des de l’inici de l’epidèmia de coronavirus, i els professionals sanitaris han tingut problemes per tenir-ne.

Tot i així, tingueu en compte que la Generalitat garanteix que tothom pugui tenir dues mascaretes cada 7 dies.

Altra notícia, important i molt positiva, és que els nens i nenes podran sortir una estona al carrer cada dia a partir del 27 d’abril. Es demana responsabilitat per aquesta oportunitat que tenen els petits i és farà de manera progressiva i controlada.

Junts ens en sortirem

Respecte a les dades hospitalàries, són les següents:

Hospital Sant Joan de Déu: 93 infectats per coronavirus.
A més de 41 persones aïllades pendents del resultat de la prova.

Hospital del Sagrat Cor: 98 positius.

Hotel Salut: 36 positius.

94 veïns de Martorell confinats al seu domicili després d’haver donat positiu.

En total, són 321 les persones infectades de coronavirus.

Malauradament, avui hem tingut defuncions:

Hospital Sant Joan de Déu: 1
Residències gent gran: 0
Hospital Sagrat Cor: 2

En total, 3 defuncions.

I, respecte a les altes:

10 persones a l’Hospital Sant Joan de Déu, del Sagrat Cor i a l’Hotel Salut.


Publicitat