“Ara i sempre, primer les persones”, Lluís Tomás portaveu del PSC

0
2135

Article d’opinió de Lluís Tomàs, portaveu del PSC

En moltes ocasions m’haureu escoltat dir: Primer, les persones. En l’actual situació que ens trobem aquesta frase s’ha fet viral amb total rotunditat. Sempre m’he sentit orgullós de treballar per aconseguir col•locar a les persones en el centre de l’acció política, especialment, els col•lectius més vulnerables.

En moments tan difícils com els que estem vivint és quan percebem l’enorme gratitud de la nostra ciutadania. Ara més que mai, primer les persones deixant de banda idearis i colors polítics. No podem oblidar-nos de ningú en aquesta lluita que és de totes i tots.

Aquest és el tarannà del nostre partit que, des de el primer moment, es va posar en disposició de l’equip de govern per donar suport a totes les accions que s’han vingut portant a terme.

Podria fer tants reconeixements però aquests serien eterns. Amb tot, m’agradaria fer una menció i fer extensiva una abraçada virtual per a totes les famílies (de les quals incloc la meva) que han perdut a un ésser estimat, especialment els que pertanyen al col•lectiu de gent gran. Sempre tindrem un deute pendent amb tots ells.

No voldria cloure aquest escrit sense transmetre un missatge d’optimisme, sensacions que percebo en les persones que després de la seva lluita, conjuntament amb el col•lectiu de sanitaris i d’emergències, es van recuperant i aconseguint les altes mèdiques que tant ens reconforten.

Convençut de que ens ensortirem!


Publicitat