Jordi del Amo, president del Club Bàsquet La Mercè, ha mort aquesta matinada als 62 anys

0
1872

L’esport martorellenc es troba de dol desprès de la pèrdua, aquesta matinada, del President del Club de Bàsquet de La Mercè, Jordi del Amo, als 62 anys d’edat.

Encara falten els resultats de l’autopsia, però tot apunta a ser víctima del COVID-19.

El Jordi portava 23 anys com president de l’entitat esportiva, lligada a l’escola La Mercè. Durant la seva presidència va impulsar el torneig de bàsquet de categoria mini Vila de Martorell. Un torneig que aplega els millors equips base de Catalunya.

Foto: ONG Mans Mercedàries
A més, el Jordi, juntament amb la seva dona, Cristina, mostraven la seva faceta més solidària, recolçant l’ONG Mans Mercedàries, una entitat sorgida també de l’Escola La Mercè que ajuda als més necessitats de païssos de l’Àfrica, Amèrica o Àsia. Per ajudar a l’ONG, organitzava el torneig «3×3 Solidari» cada final de curs on participaven alumnes, ex-alumnes i famílies de l’escola.
 
 
 

Des de Martorell TV enviem el nostre condol a la seva dona, els seus fills, família i amics.