L’Hospital de Martorell col·lapsat, no admet més pacients d’urgències i son desviats al CUAP de Sant Andreu que es troba desbordat

0
4544

L’hospital de Martorell està deviant  pacients d’urgències al CUAP que es troba a Sant Andreu de la Barca.
Aquesta decisió s’ha pres aquest migdia donada l’elevada quantitat de pacients que arribaven a les urgències de l’hospital i que ha ocasionat el seu col·lapse.

Martorell TV ha demanat informació en el Departament de Salut sense obtenir cap resposta, com tampoc se sap per què no s’han obert encara els dos hospitals de campanya que la ciutat de Sant Andreu de la Barca ha posat a disposició del departament de Salut depenent de la Generalitat de Catalunya, ambdós, el Poliesportiu l’11 amb 140 llits i un segon, a l’hotel Bristol, preparats per ser operatius de forma immediata.

En aquests moments s’informa que la situació al CUAP de Sant Andreu de la Barca es crítica, ja que els professionals que estan atenent als pacients no donen a l’abast i es preveu que la situació no millori.