La colla Gegantera de Martorell vol animar a tothom en aquests dies de confinaments. Des de que la pandemia del coronavirus, ha confinat a totes les famílies a les seves cases, són molts els moments que podem compartir amb els petits o la resta de la família a més de conèixer més a prop la cultura local de la nostra ciutat.

Per això us animen a que els feu arribar dibuixos dels gegants nous de Martorell: el Diable i la Velleta. Una iniciativa que ja han començat altres colles geganteres i de les que es parla a les xarxes socials.

Quan tingueu els vostres dibuixos, els haureu d’enviar per Instagram, abans del diumenge 5 d’abril, al seu compte @gegantsdemartorell. Recordeu inciar el vostre nom, cognoms i edat.

I si sortiu guanyadors rebreu una parella de gegants de goma del Diable i la Velleta i una làmina amb la imatge dels gegants.

Des de l’associació us animen a participar i a gaudir d’aquest moment en família.