L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, s’ha dirigit als martorellencs i martorellenques per donar la informació actualitzada a dia d’avui.

En primer lloc, ha informat que les mesures de contenció que van signar les autoritats, continuen actives i ha insistit en la necessitat de no sortir de casa, només si és necessari i extremar les mesures de distància amb els altrs i d’higiene personal. Tan sols així podrem prevenir i frenar els contagis.

També segueixen actives les mesures restrictives de desplaçaments, tant les que formen part de l’Estat d’Alarma com les dictades per la Generalitat.

Durant el dia d’avui, la circulació de persones s’ha vist reduïda considerablement, tan sols per la gent que havia de treballar o anar a comprar.

També, des del Consistori, explica que s’han adaptat per poder prestar els serveis bàsics essencials.

Els parcs públics, el parc de Can Cases queden tancats des d’avui i s’han incrementat la neteja de carrers i contenidors.

Els casos de positius de COVID-19, segueix augmentant a poc a poc, amb 34 positius confirmats, dels quals, 28 són de l’Hospital de Martorell i 6 veïns de Martorell confinats a casa.

L’alcalde, a més, fa una crida a la responsabilitat i anima a tothom a mantenir la calma i la serenitat. També recorda que: “hem de ser responsables amb nosaltres mateixos i amb els demès, per evitar que aquest virus segueixi creixent. No tingueu cap dubte que ens en sortirem.

Per últim, ha volgut agraïr a tothom la seva actuació responsable a més de tenir un record especial al personal sanitari “per la seva entrega i dedicació”.


Publicitat