La consellera de Salut, Alba Vergés, ha comparegut a roda de premsa sobre el Pla PROCICAT amb el President de la Generalitat, Quim Torra i el conseller d’Interior, Miquel Buch.

La consellera ha explicat que «Continuem en la fase de contenció del coronavirus a Catalunya, en una situació molt favorable perquè podem identificar bé els contactes i seguir la cadena de transmissió» a més de «A Catalunya continuem en fase de contenció respecte el coronavirus i per continuar controlant l’epidèmia volem prendre més mesures preventives».

També ha tingut unes paraules pel personal sanitari «Volem protegir els professionals sanitaris. Són essencials. Són els que ens han de cuidar. Demanem comprensió a la ciutadania. Catalunya històricament sempre ha mostrat una gran solidaritat i ens hem de protegir entre nosaltres»