Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell, viatja a Cheville (França) per acompanyar a alumnes de Martorell en un intercanvi

0
1030
Foto: Aj de Martorell

L’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa i les regidores Belén Leiva i Rosa Cadenas, van viatger ahir divendres a la ciutat francesa de Chevilly, amb motiu de l’intercanvi dels alumnes de quatre instituts de la ciutat amb els de la ciutat gala.

Enguany, la Núria Vilarnau, professora de l’institut de Francès, INS Joan Oró, ens va confirmar que per aquest intercanvi s’havia fet una selecció d’alumnes amb motiu de la gran demanda que ha tingut el programa, no en tot s el centres, però si en algun dels 4 que han participat.

Els alumnes francesos van estar atapeïts d’actes, durant els dies que han passat a la Martorell , sobretot actes culturals i gastronòmics, no tan sol a la ciutat, sinó que van fer sortides a Barcelona i Sitges.

Chevilly Larue és un poble agermanat amb el nostre i amb el què compartim vincles culturals i afectius des del 1992 amb intercanvis com aquest.

Per Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell, l’intercanvi és “Una gran experiència per als joves martorellencs per aprendre i créixer com a persones i compartir amb nois i noies d’un altre país i cultura”

Aquí podeu veure la noticia de la recepció oficial de l’Ajuntament als alumnes a francesos a Martorell

http://martorelltv.com/?p=3198