Els Ajuntaments de Castellví de Rosanes i de Martorell s’han reunit per signar una renovació del conveni de Promoció Econòmica. Un conveni que es va iniciar al 2017 i que té com a eix principal l’antiga fàbrica de filatures Molí Fariner, transformada en la seu del departament de Promoció Econòmica de Martorell i que tindrà vigència fins el proper 31 de desembre del 2024.

Gràcies a aquesta renovació, els veïns i veïnes de la població de Castellví continuaran gaudint de tots els serveis que es duran a terme al Molí Empresa on es recullen serveis a empreses, recerca d’ocupació o ofertes de feina entre altres moltes opcions.

La signatura del nou conveni s’ha realitzat ahir dia 27 amb les signatures dels batlles Xavier Fonollosa i Adrià Camino amb l’assitència dels regidors de Promoció Econòmica Rosa Cadenas i José Cara.

L’alcalde Adrià Camino i el seu regidor han agraït la disposició de l’Ajuntament de Martorell ja que d’aquesta manera els seus ciutadans i ciutadanes en situació de desocupació tindran més facilitat per trobar un procés de recerca o millorar la seva professionalitat o empreses en el àmbit dels emprenedors.

De moment, per aquest 2020, l’Ajuntament de Castellví ha programat dos cursos gratuïts per emprenedors i empreses a l’Octubre, el primer amb eines per donar a conèixer un negoci propi i el segon de e-Commerce.

Castellví de Rosanes està integrat dins dels vuit Ajuntaments del Baix Llobregat Nord que formen part de la programa “Fem Xarxa, Fem Empresa”.

Foto: Ajuntament de Martorell
Foto: Ajuntament de Martorell
Foto: Ajuntament de Martorell
Foto: Ajuntament de Martorell