SEAT haurà de treballar dissabtes per atendre comandes extraordinàries del SEAT León

0
1011

SEAT treballarà 11 dissabtes per fabricar una comanda extraordinària de 6.000 SEAT León, així ho ha fet públic l’ajuntament de Martorell a la seva web.

La companyia s’ha vist obligada a habilitat 11 torns addicionals de treball en la línia 2 de la planta de Martorell per poder satisfer una comanda extraordinari de 6.000 unitats de SEAT León.

L’empresa ha arribat a un acord amb el comitè intercentres per mantenir en funcionament la línia (en torn de matí) quatre dissabtes al març, tres a l’abril i un el mes de juny. A més, es preveu contractar personal temporal per agilitar el ritme de producció, ajustant les pauses obligatòries, de manera que no s’aturi la fabricació.

Encara que la versió actual del SEAT León cessarà la seva producció la primera setmana de juny, la comanda pertany a la versió actual i no la nova presentada a nivell mundial fa uns dies a la fabrica de Martorell

Addicionalment, resta pendent de negociació amb el comitè interncentres de treballar més dissabtes a partir del mes de juny per atendre una comanda de 4.000 SEAT León, aqueta vagada si, ja la versió 2020.