Protecció Civil desactiva l’alerta del pla INUNCAT

0
1087

Protecció Civil de la Generalitat dona per finalitzada la fase d’ALERTA del Pla Especial d’Emergències per Inundacions de Catalunya (INUNCAT), un cop els cabals dels cursos fluvials van tornant a la normalitat i es troben fora de perill.

Segons les darreres informacions de l’Agència Catalana de l’Aigua, l’estat dels cursos fluvials ja és de normalitat, amb l’única excepció de l’estació d’aforament de Torroella de Montgrí, al Baix Ter, que malgrat tot té una tendència a la baixa i es troba fora de perill.

Tot i la millora de la situació, Protecció Civil recomana a la població que fins a la restauració total de la normalitat actuï amb molta prudència a les zones afectades pel temporal i, especialment, que respectin les senyalitzacions que les autoritats han ubicat en algunes zones de perill.

A la ciutat el pas del Riu Anoia roman tancat, el volum d’aigua va descendint, però restarà la neteja de tot el que l’aigua ha arrastrat durant els darrers dies.