• L’ empresa ha assolit el major volum d’ entrega de cotxes en tota la seva història.
 • Entre el Gener i Novembre, l’empresa SEAT ha venut 542.800 cotxes.
 • A més, aconsegueix un augment de vendes al novembre del +1,9%.
 • L’empresa martorellenca, SEAT, continua creixent any rere any. L’empresa automovilística ha venut un 10,3% més de cotxes desde gener fins novembre d’aquest aquí, respecte al mateix període del 2018.

  Només al novembre, SEAT ha batut, també, un nou rècord històric de vendes amb 44.100 cotxes, un 1,9% més que al 2018.

  Respecte a l’exportació a altres països, les vendes a Alemanya han crescut un 16,3%; al Regne Unit, un 8,4%; Suïssa, un 20,6% i Dinamarca, un 47,7%. A Israel tambè ha millorat les vendes amb un 2,2% i Àustria un 6,1%.

  Imatge: SEAT

  Amb aquesta realitat, SEAT manté les vendes al territori espanyol, millora els resultats econòmics del 2018, que van ser de 294 milions d’euros en beneficis, i augmenta progressivament, les entregues a nivell mundial com a França amb un 20% i un 30% a Itàlia.

  Per altra banda, les vendes de CUPRA, la nova submarca de cotxes esportius de SEAT, han crescut un 74% entre el gener i novembre.