Imagen de Gerhard Gellinger en Pixabay

Avui és l’últim dia de l’any i a Martorell ja està tot enllestit per rebre aquesta nova dècada.

A les 21 hores a El Progrés s’organitza un sopar amb ball i cotilló de Cap d’Any a càrrec del grup Solimar. Si us interessa, la informació la trobareu al mateix El Progrés, al carrer Mur, 64 o trucant al telèfon 93.775.25.86 de 17 hores a 20 hores.

Per altra banda, a l’Ateneu Can Carreras, es celebrarà la Gran Revetlla de Cap d’Any. Desde les 23.30 hores, la festa està assegurada amb dos ambients diferents.

Desprès de les campanades, sobre la 1 de la nit, Festa de Cap d’any de la generació ESO, amb la música de DJ Like, a la Nau 2 de Ca n’Oliveres. A partir del 16 anys podràs gaudir de l’última nit d’aquesta dècada.

Si vols viure les campanades en directe, ho podràs fer a la Plaça de les Hores. Una tradició veïnal que va començar al 1987 gràcies a la família Fora-Artiaga i que cada vegada arreplega més martorellencs.