Valoracions dels Portaveus de Martorell

0
1214
Lluís Tomás, PSC Martorell

“No estem satisfets d’una nova comtessa electoral. El nostre partit sempre ha apostat pel diàleg i l’entesa per aconseguir un govern amb garanties”.

 

 

 

 

 


Esquerra Republicana de Catalunya (ERC)

Sobre la valoració, “una llàstima que haguem de tornar a votar per la incapacitat i la manca de cultura d’acords en els partits polítics espanyols. No obstant, les urnes mai ens fan por i entomem la jornada electoral com la oportunitat d’afiançar-nos com a primera força a Catalunya i amb la voluntat i esperança que aquest cop l’independentisme superi la barrera del 50% de vots.
A nivell personal no em preocupa un possible govern de dretes ja que no considero que els números surtin, però si em preocupa molt la tendència a l’alça de Vox, sobretot a costa dels vots de Ciutadans, fet que il·lustra al mateix temps que C’s no és de centre sinó de dretes/extrema dreta.”


Laura Ruiz Sigüenza
Movem Martorell Entesa
Foto: Eleccions 28A

“Des del punt de vista d’En Comú Podem, la repetició electoral ha estat resultat de la incapacitat del PSOE per entendre que el temps de les majories absolutes ha passat. Les enquestes els prediuen un resultat molt lluny dels 176 escons, per la qual cosa necessitaran arribar a acords. Tot apunta a que dependrà del PSOE que aquests acords ens portin a un govern progressista o regressiu en drets socials i nacionals.”

 

 

 


 

Juan José Pérez
Ciutadans

“Hoy es el dia en el que el Pueblo va a hablar de nuevo. Esperemos que quien tenga la obligación de hacer Gobierno, haga su trabajo. Ciudadanos sale a ganar y a cambiar España con pactos”.

 


Publicitat