Comença la campanya electoral de les eleccions generals del proper 10 de Novembre

0
1203

La campanya electoral per a l’elecció dels representants al Congrés de Diputats i al Senat ha començat la passada mitjanit de l’1 de novembre. Les eleccions seran diumenge, 10 de novembre i els martorellencs tindran 35 meses electorals repartides en un total de 12 centres de votació. Els col·legis electorals seran: Oficines de l’Ajuntament; Casa de Cultura; Antiga Escola Montserrat; Institut Pompeu Fabra; Col·legi Vicente Aleixandre; Instal·lacions Esportives Municipals; local de l’Associació de Veïns del Pla; Centre Cultural; Llar d’Infants Les Torretes; Instal·lacions Esportives de Torrent de Llops; Complex Educatiu Torrent de Llops i Col·legi Mercè Rodoreda.

18.838 martorellencs tindran el dret a acudir a les urnes el 10N, amb 190 electors més respecte els darrers comicis generals del passat 28 d’abril.


Publicitat