Celebrada la Declaració de Colònia a la Trobada de Ciutats Amigues de la Infància

0
950

Ciutats amigues de la Infància” és una ciutat construïda a la mida dels més petits i de les seves famílies, tenint en compte les seves opinions, necessitats, prioritats i drets i promoguda per UNICEF.

L’objectiu és vincular la Convenció dels Drets dels Infants amb les polítiques locals d’infància i adolescència. Fent recolzament a nens, nenes i adolescents, Martorell ha signat la Declaració de Colònia a la Trobada de Ciutats Amigues de la Infància en una trobada que s’ha celebrat al Palau Macaya de Barcelona coincint amb el 30è aniversari. El reconeixement va arribar al 2018 en el marc de la 8a convocatòria de reconeixements 2018-2022.

Amb aquesta declaració es reconeix el treball de l’Ajuntament i la incorporació de línies de treball pels drets dels nens i nenes i adolescents a l’agenda política municipal. Desde l’Ajuntament han creat el Consell d’Infants, on els nens i nenes tenen vot i veu en els pressupostos participatius del consistori. Per tot això, l’Ajuntament va reservar l’any passat un 20% del pressupost per les propostes dels més petits i un 25% per l’activitat d’enguany.

Foto Ajuntament de Martorell
Foto Ajuntament de Martorell
Foto Ajuntament de Martorell

Publicitat