Creu Roja del Baix Llobregat Nord, celebrarà 80 anys el proper 26 d’Octubre

0
630

La Creu Roja del Baix Llobregat Nord celebrarà 80 anys el proper dia 26 d’Octubre amb un acte al Centre Cultural de Martorell. A l’acte es farà un reconeixement als socis que porten més de dues dècades a l’entitat i a quatre entitats col·laboratives més: el Rugby Club Martorell, el Club de Futbol Martorell, Càritas i Ràdio Martorell.

Creu Roja compta amb 200 voluntaris actius i més de 600 subscriptors que realitzen aportacions econòmiques.

Griselda Sanahuja, tècnic de Creu Roja, valora la importància dels socis ja que amb les seves aportacions es poden realitzar moltes activitats i campanyes, encara que fan una crida a rebre més voluntaris. Les necessitats son variades, n’hi han ajudes que abans no existien i al tractar-se d’una entitat comarcal han de fer trasllats a altres municipis i arribar allà on siguin necessaris.

La Creu Roja del Baix Llobregat Nord es troba al carrer Sant Llorenç d’Hortons, 5. El telèfon de contacte és el 93 775 05 50.


Publicitat