Creu Roja del Baix Llobregat Nord, celebrarà 80 anys el proper 26 d’Octubre

0
535
Foto Ajuntament de Martorell

La Creu Roja del Baix Llobregat Nord celebrarà 80 anys el proper dia 26 d’Octubre amb un acte al Centre Cultural de Martorell. A l’acte es farà un reconeixement als socis que porten més de dues dècades a l’entitat i a quatre entitats col·laboratives més: el Rugby Club Martorell, el Club de Futbol Martorell, Càritas i Ràdio Martorell.

Creu Roja compta amb 200 voluntaris actius i més de 600 subscriptors que realitzen aportacions econòmiques.

Griselda Sanahuja, tècnic de Creu Roja, valora la importància dels socis ja que amb les seves aportacions es poden realitzar moltes activitats i campanyes, encara que fan una crida a rebre més voluntaris. Les necessitats son variades, n’hi han ajudes que abans no existien i al tractar-se d’una entitat comarcal han de fer trasllats a altres municipis i arribar allà on siguin necessaris.

La Creu Roja del Baix Llobregat Nord es troba al carrer Sant Llorenç d’Hortons, 5. El telèfon de contacte és el 93 775 05 50.