94 candidatures presentades al 10è Concurs d’Iniciatives Empresarials “Fem Xarxa, Fem Empresa” del Baix Llobregat Nord.

0
532

Segons ha informat l’Ajuntament de Martorell, des del departament de Promoció Econòmica, 94 candidatures s’han presentat a la 10a edició dels premis “Fem Xarxa, Fem Empresa” del Baix Llobregat Nord.

D’aquestes 94, 80 han pertangut a 59 empreses i 14 a projectes d’instituts. Les candidatures d’empreses es van presentar per categories: 41 de sector serveis, 25 de sector econòmic i 9 candidatures a millor empresa per millora de llocs de treball i 5 per a millor parada de mercat. Per la banda de idees joves, 8 han estat de cicles formatius, 4 per projectes de 4t de l’ESO i 2 projectes de Batxillerat.

El Programa “Fem Xarxa, Fem empresa” ha superat a l’edició del curs passat consolidant-se un any més. Al concurs s’han presentat els municipis d’Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires.

Les candidatures seran valorades per un jurat expert en emprenedoria i empresa de l’Àrea de Promoció Econòmica de la Diputació de Barcelona, el Pimec del Baix Llobregat, la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona del Baix Llobregat i Turisme de la Generalitat, Catalunya Emprèn, Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat i 2 representants d’Ensenyament de Serveis Territorials del Baix Llobregat per valorar les idees dels més joves.

Foto: Promoció Econòmica Ajuntament de Martorell

Publicitat