Exposició «Ossos, un viatge a l’època medieval de la mà de l’antropologia física»

Diumenge 13 d’Octubre a les 12 del migdia, al Centre d’Interpretació del Patrimoni Històric La Caserna, es farà la xerrada ‘Què ens expliquen els ossos? Què ens expliquen els cementiris de Martorell?’, dins de l’exposició «Ossos. Un viatge a l’època medieval de la mà de l’antropologia física». Una exposició que va donar inici el passat 15 de setembre.

La xerrada anirà a càrrec d’Eulàlia Subirà, doctora en Biologia Humana i professora de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), i Alfred Mauri, doctor en Història Medieval i vicepresident del CEM, Centre d’Estudis Martorellencs.

L’exposició estarà oberta fins el 10 de novembre, els dijous i divendres, de 18.00 a 20.00h, i els dissabtes i diumenges, de 12.00 a 14.00h.

Tot això van dins del marc de les Jornades Europees de Patrimoni a les quals s’han afegit els Museus de Martorell i els Centre d’Estudis Martorellencs. Les JEP es celebren els dia 12, 12 i 13 d’Octubre amb un munt d’activitats per tots els públics per tota Catalunya i tenen per objectiu mostar i protegir el patrimoni històric a través de visites guiades, portes obertes, concerts, tallers i rutes.

Aquestes jornades estan promogudes per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural.