Martorell acollirà el sopar i nit de dos de les «Marxes per la Llibertat»

0
803

La sentència del procés esta a caure, la data més probable es que sigui el dia 11 d’octubre, com a molt allargar seria el dilluns 14, recordem que el límit que és té per donar-la a conèixer a les parts, és el dia 16, data en que faria dos anys tant Jordi Cuixart com Jordi Sánchez es troben en presó preventiva, el màxim que permet la llei es de dos anys.

Des de l’Assemblea Nacional Catalana s’ha anunciat una marxa de tres dies que sortirà des de cinc punts de Catalunya per finalitzar a Barcelona.

Fonts de l’ANC assenyalen que les marxes començaran un dimecres i que la data s’ha de marcar en funció del dia que sigui pública la sentència, els inicis de les marxes seran des de  Tàrrega, Tarragona, Berga, Vic i Girona, i es duran a terme durant dimecres, dijous i divendres.

L’ANC s’ha inspirat en d’altres que han tingut una gran transcendència, com la marxa sobre Washington pel treball i la llibertat de Martin Luther King, o la Marxa de la Sal de Gandhi.

Les marxes que tindran l’inici a Tàrrega i Tarragona en el seu segon dia de caminada s’aturaran a Martorell per sopar i fer nit.