Creu Roja i la Fundació Carrefour reparteixen 130 lots de material escolar entre els infants més desafavorits

0
602
Foto Ajuntament de Martorell

Segons informa l’Ajuntament de Martorell, els passats 6 i 7 de setembre es va dur a terme una campanya de recollida de material escolar. Gràcies a la campanya de Creu Roja i Fundació Carrefour, finalment es van aconseguir 130 lots entre els que es compten motxilles, bolígrafs, llibretes, compasos i altra material fungible d’escola.

Griselda Sanahuja és la responsable de Creu Roja del Baix Llobregat Nord i, segons ha informat a Ràdio Martorell, s’ha mostrat molt satisfeta per la recollida, ja que ha fet que molts nens i nenes hagin començat el període escolar 2019-2020 amb les mateixes condicions que la resta de companys i companyes.

A més de les donacions anònimes, també ha col·laborat la Fundació Carrefour, amb 44 motxilles i 115 llibretes.

Griselda Sanahuja ha agraït la participació dels clients i de la Fundació Carrefour a més de la tasca de tots els voluntaris que van fer possible la recollida durant aquests dos dies.

Si algú vol donar material escolar, es pot adreçar a la Creu Roja de Martorell. Una oficina es troba a l’antic camp de les Carolines (carrer del Revall, s/n) i l’altra al Carrer de Sant Llorenç d’Hortons, 5.


Publicitat