La Policia Local decomissa una plantació de marihuana a la carretera de Piera

0
787
Policia Local de Martorell.
Policia Local de Martorell.

Segons ha fet públic l’Ajuntament de Martorell, Agents de la Policia Local han decomissat una plantació de marihuana en un magatzem situat a la carretera de Piera. Una persona ha estat investigada per un presumpte delicte contra la salut pública i defraudació del fluid elèctric.

La companyia elèctrica Endesa ha sol·licitat la col·laboració de la Policia Local per efectuar un servei d’acompanyament per tal de verificar una presumpta connexió il·legal al fluid elèctric. Els operaris van informar als agents que d’aquest immoble sortia una forta olor a marihuana i que les dades de consum eren desmesurades per un habitatge no ocupat. Tots aquests indicis indicaven que a l’interior de l’immoble podria haver-hi una plantació de marihuana.

Després de realitzar les comprovacions pertinents, la Policia Local va esbrinar que en aquest immoble no hi havia ningú empadronat, tot i que van intentar contactar amb els possibles habitants abans de realitzar el tall de subministrament elèctric, sense cap resultat.

Posteriorment, una patrulla de la Policia Local va observar com un home de mitjana edat accedia a l’immoble per la part posterior. En ser identificat pels agents, aquest va adoptar una actitud nerviosa i, finalment, va reconéixer que al magatzem tenia una plantació de marihuana, tot donant el consentiment perquè els agents hi accedissin, segons ha detallat el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Lluís Sagarra, a Ràdio Martorell.

Un cop a l’interior de l’immoble, els agents van comprovar que a la primera estança hi havia diversos productes de cultiu com terra de plantació i fertilitzants, a més de diverses eines de jardineria. A l’habitació contigua, hi havia una instal·lació elèctrica amb diversos focus de llum de gran potència amb els seus corresponents transformadors, dues màquines d’aire condicionat, una caseta de cultiu portàtil amb plantes de marihuana en avançat estat de cultiu i contenidors de planter amb esqueixos de marihuana. Al final del passadís, hi havia un altra habitació plena de plantes en el mateix estat de cultiu, a més d’un aparell d’aire condicionat de paret i dos més portàtils.

Els agents van comptabilitzar i intervenir un total de 247 plantes de marihuana en diferents estats de floració, així com tot el material, objectes i eines relacionades amb el cultiu. La persona identificada ha estat investigada per un presumpte delicte de defraudació de fluid elèctric i un delicte contra la salut pública.


Publicitat