Martorell celebra el Certamen Miss International Catalunya 2024

0
217
Fotografia: Felipe del Val

En una gala plena de bellesa i elegància, el Centre Cultural de Martorell va acollir el certamen Miss International Catalunya 2024. L’esdeveniment va començar amb les paraules de benvinguda de l’Alcalde de Martorell, Sr. Xavier Fonollosa.

El concurs va comptar amb la participació de vint-i-quatre joves provinents de diversos punts de Catalunya. Cada concursant va demostrar les seves habilitats i talents, però finalment va ser Dana Bombardô, una jove de Terrassa de 1.79 metres d’alçada, qui va captivar el jurat amb la seva increïble bellesa i tendresa.

Fotografia: Felipe del Val

Bombardô, llicenciada en Humanitats, va destacar especialment durant la seva resposta en el minut d’or, moment en què va convèncer definitivament al jurat de la seva vàlua i mereixement per obtenir la corona. Aquest títol li concedeix el dret de representar Catalunya al certamen Miss International España, que se celebrarà a Tenerife el proper 10 de setembre.

La gala va ser conduïda pel presentador Felipe del Val. Un esdeveniment que es va dur a terme a la sala Joan Cererols

Un certamen en el que no es valora només la bellesa física, sinó també la intel·ligència, oratòria i personalitat de les participants.


Publicitat