Torna la solidaritat amb ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’ a Martorell: Tots a les piscines del CIES aquest diumenge

0
207
Mulla’t per l’esclerosi múltiple

Aquest diumenge, la piscina del Centre Integral d’Esports i Salut (CIES) de Martorell serà l’escenari d’una nova edició de ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’, un esdeveniment anual que té com a objectiu sensibilitzar la població sobre aquesta malaltia i recaptar fons per a la recerca i el suport als afectats.

La jornada començarà a partir de les 10 del matí i pot participar tota la família. Es farà una classe d’ aiguagym per dinamitzar l’ambient, i el ja clàssic salt simultani dels participants, a més de marxandatge solidari de la Fundació d’Esclerosi Múltiple.

L’Esclerosi Múltiple és una malaltia neurològica crònica que afecta el sistema nerviós central i que es manifesta, principalment, en persones joves. Actualment, no té cura, però els avanços en la recerca permeten millorar la qualitat de vida dels pacients i retardar la progressió dels símptomes.

La Fundació Esclerosi Múltiple, organitzadora de l’esdeveniment, anima tots els ciutadans de Martorell a participar i donar suport a aquesta causa solidària. Una malaltia que ja afecta a unes 9.000 persones a Catalunya i 55.000 a tot l’estat.


Publicitat