El nedador martorellenc Agustí Riera, Campió d’Espanya en la categoria +75

0
170

El nedador Màster Martorellenc, Agustí Riera, ha competit aquest passat cap de setmana entre els dies 4 i 7 de juliol, al Campionat d’Espanya amb piscina llarga, celebrat a la ciutat de Castelló de la Plana.

Riera s’ha proclamat Campió d’Espanya en la categoria de +75 anys en les proves de 100 metres braça i 400 metres lliures i 400 metres estils i subcampió amb els 200 metres estils. Per altra banda, l’equip de relleus format per BarriosBossert, Bremon i el mateix Riera, també s’ha proclamat Campió d’Espanya a les proves de relleus de 4×50 estils i Subcampió 4×50 lliures amb la categoria +80 anys.

Riera s’ha penjat 4 medalles d’or i 2 d’argent, sent aquest l’últim compromís de la dilatada temporada 2023-2024 participant en campionats regionals, nacionals, Europeu de Madeira i el mundial de Doha. Ara, després d’un curt descans de 2 o 3 setmanes començarà la preparació per la temporada vinent posant la vista al mundial de Singapur de l’agost de l’any vinent, 2025.


Publicitat