El club de bàsquet La Mercè, du a terme el tradicional “3×3 solidari per Moçambic”

0
161

La pista de bàsquet del Pavelló Municipal de Martorell ha estat, un any més, l’espai per a jugadores i jugadors exalumnes de l’Escola La Mercè de Martorell, per disputar el 3X3 solidari, enguany pro-viatge a Moçambic.

La cita va tenir lloctindrà lloc aquest dissabte, 16 de juny a les instal·lacions esportives del club, amb la participació oberta a jugadors de totes les edats i nivells, amb les famílies i amics com a convidats.

L’objectiu principal d’aquest torneig de bàsquet 3×3 és recaptar fons per donar suport a diverses iniciatives a Moçambic, un dels països amb més necessitats a l’Àfrica subsahariana. Els beneficis es destinaran a projectes educatius i el nou centre que està construint l’ong Mans Mercedàries, proporcionant recursos essencials per millorar la qualitat de vida de les comunitats locals.

Aquest esdeveniment no només promou l’esport i la solidaritat, sinó que també reforça els valors de cooperació i ajuda mútua dins de la comunitat de Martorell i l’escola La Mercè. Amb el suport de patrocinadors locals i la col·laboració de Mans Mercedàries, el Club de Bàsquet La Mercè Martorell ha aconseguit fer d’aquest 3×3 Solidari un gran èxit.

imatges cedides Mans Mercedàries

Fa 21 anys que el Club de Bàsquet La Mercè Martorell organitza aquest 3×3 Solidari, i enguany ha estat un dels més nombrosos de la història. S’han inscrit 36 equips, des de les categories premini fins a sèniors, per participar en el 3×3 Solidari per Moçambic.


Publicitat