Iniciades les obres de construcció d’una rotonda a la intersecció de les carreteres BV-2433 i C-243b, entre Martorell i Castellví de Rosanes

0
461
imatge: Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona ha començat, aquest dilluns, les obres de construcció d’una nova rotonda a la intersecció entre les carreteres BV-2433 (PK 2+550) i C-243b (PK 2+600), entre Martorell i Castellví de Rosanes. El pressupost de licitació de l’obra és de 753.320,65 € (IVA inclòs) i, el termini d’execució, de sis mesos.

La nova rotonda tindrà 36 metres de diàmetre, 3 branques i una calçada anular de 8 metres d’amplada. Així mateix, també es durà a terme un desviament de la carretera C-243b costat Martorell per facilitar la connexió amb la rotonda, es millorarà el drenatge en tot l’àmbit de la intersecció i s’instal·larà enllumenat amb alimentació solar.

imatge: diputació de Barcelona

Aquesta acció de la Diputació de Barcelona respon als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) números 9 “Indústria, innovació i infraestructures” i 16 “Pau, justícia i institucions sòlides”. Els 17 ODS van ser proclamats per l’Assemblea General de Nacions Unides el 25 de setembre de 2015 i formen part de l’agenda global per a 2030. La Diputació de Barcelona n’assumeix el compliment i desplega la seva acció de suport als governs locals de la província d’acord amb aquests ODS.


Publicitat