Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell, convida als periodistes, Juliana i Roger, que titllen a Martorell com el TOP1 dels pobles més lletjos de Catalunya, a ser els pregoners de la Festa de Primavera

0
1012

Segons els periodistes, Juliana Canet i Roger Carandell, Martorell és el poble top1, dels pitjors llocs de Catalunya on la periodista ha anat, així ho van dir en un vídeo publicat a Instagram el passat dia 2 de gener, titulat, “Els Pobles més lletjos de Catalunya”, al vídeo també fan referència a altres poblacions com Manlleu, Llinars i Figueres.

Doncs l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, treu pit pel seu poble i ha contestat als dos periodistes, alhora que influencers, no tan sols convidant-los a visitar la ciutat, sinó que ha anat un pas enllà, els ha convidat a ser els pregoners de la Festa de la Primavera, això sí, després de visitar la ciutat per veure si continuen pensant el mateix.


Publicitat