“S’admeten fusters, pintors, modistes, dissenyadors i ara també meteoròlegs”, Sergi Corral, regidor de Cultura, surt al pas per donar suport i agrair la tasca dels Amics de la Cavalcada de Reis de Martorell

0
508

El regidor de Cultura de Martorell, Sergi Corral, ha volgut agrair la tasca, amb un missatge a les xarxes socials, que fan des del Patronat de la Cavalcada, i més enguany, quan s’han hagut de prendre unes decisions tan difícils com modificar els actes previstos per l’arribada dels Reis d’Orient i la cavalcada, i que no transcorregués pels carrers de Martorell, passant-la a una estàtica a les naus de Ca n’olivares, en definitiva “per fer-ho sempre amb la millor de les intencions: fer feliços als nens.”

Una decisió que es va prendre, per part de l’organització, després d’estudiar totes les previsions meteorològiques que estaven arribant, tots els mapes del dia donaven pluja, una pluja, incerta en horaris, no en arribada d’aigua, com així va ser, l’aigua va arribar al voltant de les 20:00 hores, si s’hagués mantingut el programa previst, la pluja hauria agafat a tothom en mig de la cavalcada.

Corral, ha fet èmfasi en la tasca que es fa, de manera invisible, durant l’any, i dona suport a les decisions preses, per a la seguretat i benestar de tots els participants, i envia un missatge per a tots aquells “que es limiten a la crítica“, afegint que “sempre serà benvinguda una aportació constructiva i que sumi per millorar” i obre la possibilitat que s’apuntin com a voluntaris al Patronat, destacant també, que si hi ha meteoròlegs, seran benvinguts.


Publicitat