Els Mossos d’Esquadra detenen tres homes in fraganti quan anaven a cometre un furt al pàrquing d’un establiment a Martorell

0
988

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell van detenir, el 22 de desembre, tres homes, de 20 i 21 anys, com a presumptes autors de tres delictes de furt i un delicte de receptació.

Els fets van succeir el mateix dia quan els investigadors estaven realitzant tasques de prevenció de delictes contra el patrimoni a pàrquings dels supermercats a la localitat de Martorell. Els agents els va cridar l’atenció un vehicle que no deixava de donar voltes en un d’aquests pàrquings tot i haver espais d’estacionament buits i que els seus tres ocupants controlaven les persones que sortien del centre comercial.

Tot i que el vehicle va intentar marxar del lloc en adonar-se’n de la presència policial, els agents, amb el recolzament d’altres dotacions policials, els van aconseguir aturar. Durant l’escorcoll els agents van localitzar un telèfon mòbil sostret uns dies abans al municipi de Barberà del Vallès.

Els agents van detenir els tres homes per aquests fets.

Posteriorment, gràcies a les tasques d’investigació, els agents van aconseguir resoldre dos furts anteriors comesos en pàrquings comercials d’Olesa de Montserrat i de Martorell amb el mètode conegut com a “la sembra”.

En el modus operandi d’aquest tipus de furt els lladres aprofiten quan la seva víctima està guardant les compres al maleter per distreure-la i sostreure les seves pertinences.

Un dels detinguts compta amb 42 antecedents policials de la mateixa tipologia delictiva.

Els detinguts van quedar en llibertat a l’espera de ser citats en seu judicial.


Publicitat