El Ministeri d’Habitatge i Agenda Urbana, ha signat un acord amb Martorell per la construcció de 130 habitatges destinats a lloguer social i assequible

0
413

Segons ha fet públic el Ministeri d’Habitatge i Agenda Urbana, s’ha signat un acord per la construcció de 130 habitatges destinats a lloguer social i assequible a Martorell.

L’acord, no tant sol inclou a Martorell, també al Baix Llobregat, a les poblacions d’Olesa de Montserrat amb 25 i Sant Boi de Llobregat, amb 48 habitatges, se sumen als 130 de Martorell.

El Ministeri d’Habitatge i Agenda Urbana (MIVAU) ha signat diversos acords amb la Generalitat de Catalunya, INCASÒL i en total deu municipis més catalans, per a finançar la construcció d’un total de 616 habitatges en edificis energèticament eficients destinats al lloguer social i assequible.

Mitma aportarà 17 milions dels 107,6 milions d’euros pressupostats per a l’execució d’aquests projectes, dividits en dotze actuacions, amb càrrec als fons NextGenerationEU en el marc del Pla de Recuperació Transformació i Resiliència (PRTR).

Els acords recullen ajudes per a la construcció d’habitatges en un total de deu municipis catalans, que es duran a terme en règim de promoció pública o a través de diferents fórmules de col·laboració públic-privada pels seus respectius Ajuntaments o empreses municipals d’habitatge, a més del INCASÒL.


Publicitat