El Parlament aprova una proposta socialista que insta la Generalitat a impulsar un pla d’enfortiment de la pediatria a Martorell

0
254
Foto: PSC

Segons ha fet públic el PSC, la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya ha aprovat una proposta de resolució del PSC que insta el Govern d’ERC a impulsar un pla per enfortir el servei de pediatria al CAP Buenos Aires de Martorell.

Els socialistes afirmen que “el CAP Buenos Aires pateix, des de fa temps, un dèficit de professionals en aquesta matèria, fet que impedeix una atenció pediàtrica accessible per a tots els infants de la ciutat. A més, cal tenir present que en els propers anys la població de Martorell creixerà de forma considerable gràcies a la construcció de nous barris com el de La Sínia

Per altra banda, la proposta de resolució aprovada també insta la Generalitat a estudiar si és viable l’establiment d’un servei d’urgències d’atenció primària al CAP  Buenos Aires, “ja que actualment els veïns i les veïnes que requereixen una atenció urgent de baixa o mitjana complexitat han d’anar directament a l’Hospital Comarcal Sant Joan de Déu”.

Segons el portaveu del PSC a Martorell, Javier González, “a la nostra ciutat hi urgeix un servei d’atenció primària de salut de qualitat, d’alta disponibilitat i amb recursos suficients que garanteixi la satisfacció de la ciutadania i dels professionals. La salut és una prioritat i el veïnat ha de tenir la garantia que si es posa malalt tindrà la millor atenció en temps i forma.”

 


Publicitat