Atenció preferencial per a persones amb necessitats especials: Tramitació del DNI electrònic a Martorell el 28 de novembre

0
344
dni

L’equip mòbil de la Policia Nacional atendrà la tramitació del DNI electrònic a Martorell el proper 28 de novembre, prioritzant l’atenció a persones d’edat avançada, amb mobilitat reduïda o amb necessitats especials. S’atendran un màxim de 40 persones.

Per aconseguir una cita per a aquest servei, es pot trucar al telèfon 937752538. També es pot reservar cita prèvia al Complex Educatiu, situat al carrer de Josep Tarradellas, 11, a partir del 7 de novembre. L’horari d’atenció serà de 8.30 a 12.00h. La taxa de renovació del DNI serà de 12 euros en efectiu.

Recordem que aquest tràmit és obligatori quan el DNI està a punt de caducar, i aquest servei a Martorell és una oportunitat per a aquelles persones que troben dificultats per desplaçar-se fora del municipi per aquesta gestió.


Publicitat