L’Ajuntament expresa el condol a l’Alcalde , Xavier Fonollosa, i la seva família per la mort del seu pare

0
617

L’Ajuntament de Martorell ha emès un comunicat per expressar el condol a l’Alcalde de la ciutat, Xavier Fonollosa, i la seva família per la mort del seu pare el senyor Fermí Fonollosa, a l’edat de 91 anys.

Fermí Fonollosa era pare d’una filla i un fill, i avi de quatre netes i un net. Nascut a Martorell l’any 1932 en el si d’una família vitícola, de ben petit va aprendre a estimar la vinya i el cep. Va ser un dels pocs pagesos que encara tenia la nostra població, vinculat al Sindicat Agrícola de Martorell i va ser regidor de l’Ajuntament durant la legislatura 1983-1987.

La sala de vetlla estarà oberta avui 5 de novembre, a partir de les 18.00h, al tanatori de Martorell. La cerimònia d’enterrament tindrà lloc demà 6 de novembre, a les 11.30h, a l’església de Santa Maria de Martorell.


Publicitat