Mossos d’Esquadra de Martorell detenen tres ocupants d’un vehicle per suborn, tinença d’armes, receptació i robatori amb força a domicili, després de cometre robatoris a Galícia

0
649
Mossos d’Esquadra

El dimarts 24 d’octubre, agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell dels Mossos d’Esquadra van fer una detenció que ha desvetllat una sèrie de presumptes delictes. Tres homes, amb edats de 52, 35 i 28 anys, van ser aturats mentre circulaven a gran velocitat per l’AP-7. L’escorcoll del seu vehicle va revelar una sèrie d’objectes il·legals i sospitosos.

Els ocupants del vehicle, tots ells amb antecedents relacionats amb robatoris amb força a domicilis, van intentar subornar els agents amb joies i diners per evitar la detenció.

Els agents van detectar aquests homes mentre circulaven a gran velocitat per l’autopista AP-7, a l’altura de Martorell. L’excés de velocitat va ser el motiu inicial de la seva aturada, però en el moment de la identificació dels tres ocupants, un d’ells va oferir diners als agents per evitar qualsevol altra actuació policial.

Els investigadors, conscients dels antecedents dels sospitosos i de la seva possible vinculació amb robatoris amb força a domicilis a tota Espanya, van procedir a realitzar un escorcoll exhaustiu del vehicle. En aquest escorcoll, es van descobrir diners en efectiu, joies, objectes de valor i eines utilitzades per forçar panys de portes de domicilis.

L’escorcoll va revelar una troballa sorprenent: en un compartiment amagat del motor del vehicle, es va trobar un revòlver i una quantitat substancial de diners, concretament 46.000 euros en efectiu.

A més a més, a l’interior del vehicle, es van localitzar joies, objectes de valor i eines utilitzades habitualment per cometre robatoris a domicilis. És important destacar que en el moment de la troballa d’aquestes eines incriminatòries, un dels ocupants va intentar subornar els agents oferint-los diners i joies a canvi de ser alliberats sense detenció.

Davant la gravetat dels fets i les evidències recopilades, els tres homes van ser detinguts pels delictes de receptació, tinença d’armes, suborn i robatori amb força a domicili.

Posteriorment, els investigadors van establir que aquests individus havien estat actius a Galícia en els dies anteriors. Això va portar a una col·laboració amb les autoritats competents a Galícia per investigar possibles robatoris amb força a domicilis a la zona. Actualment, s’ha relacionat aquest grup amb dos robatoris presumptes a Vigo i La Corunya.

Els detinguts es troben en situació irregular a Espanya i tenen expedients d’expulsió pendents amb la Policia Nacional. El divendres, 27 d’octubre, van ser presentats davant les autoritats judicials per afrontar les acusacions en contra seva.


Publicitat