Protecció Civil Catalunya activa el pla INUNCAT i demana precaució a la població davant la previsió d’intenses pluges

0
533

Es demana molta prudència en la mobilitat a partir del vespre, matinada i primeres hores del matí de dilluns a les zones on plogui intensament, i allunyar-se de rieres i zones inundables.


Protecció Civil de la Generalitat ha activat aquest vespre l’ALERTA del pla INUNCAT per la previsió de pluges que poden ser intenses les properes hores i acumular quantitats importants sobretot al litoral i prelitoral central i sud.

D’acord amb la informació del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), es manté la previsió de pluges per avui i demà al litoral i prelitoral central i sud, i s’afegeix a l’afectació de l’episodi la comarca de la Ribera d’Ebre.

A partir del vespre es preveu un increment d’intensitat de les pluges a les zones més pròximes a la costa de les comarques del Baix Camp, Tarragonès, Baix Penedès i Garraf i a partir d’aquesta matinada s’afegirà la comarca del Baix Llobregat.

L’SMC també preveu la possibilitat de superar els 100 litres en 24 hores a les comarques del litoral i prelitoral central i sud, i especialment al Tarragonès, Baix Penedès i Garraf.

Es demana a la població molta prudència en la mobilitat a les zones que es poden veure afectades per les pluges, i sobretot evitar travessar a peu o amb vehicle per rieres o zones inundables.


Publicitat