Col·lisió sense víctimes en la Rambla de Les Bòbiles: un vehicle impacta amb l’aparador d’una botiga

0
1385
Foto: Policia Local

Segons informa Policia Local i l’Ajuntament de Martorell, aquesta matinada, cap a les 3:00 hores, un vehicle es va encastar a la Rambla de Les Bòbiles, colpejant els vidres de l’aparador de l’Òptica Universitària. Es tracta d’un accident de trànsit sense cap ferit on es va requerir la presència de diferents cossos d’emergència, incloent-hi patrulles de la Policia Local, tres agents dels Mossos d’Esquadra, i, inicialment, una unitat de Bombers de Martorell i del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), ja que es va sospitar inicialment que podia ser un robatori.

El cotxe, que circulava a gran velocitat per la carretera de Piera, va perdre el control en fer una rotonda a la plaça del Vi, després va envair la rambla de Les Bòbiles, i va col·lisionar contra el centre òptic.

El conductor, novell i de 20 anys, va donar negatiu en les proves d’alcohol i drogues, i va ser sancionat per la Policia Local per haver conduït de manera temerària. El segon ocupant, també de 20 anys, va ser identificat. Altres dos passatgers van fugir i encara no han sigut identificats.

Els vidres de l’aparador de l’Òptica Universitària van quedar destrossats, així com part del mobiliari interior. Els desperfectes estan pendents d’avaluació pericial.

 


Publicitat