Mossos d’Esquadra detenen un home quan transportava nou quilograms de cabdells de marihuana en una furgoneta a Martorell

0
490

Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell van efectuar una detenció el 26 de setembre a Martorell. L’individu arrestat, de 34 anys, va ser aprehès com a sospitós d’un delicte relacionat amb la distribució il·legal de substàncies estupefaents. La detenció es va produir després que els agents observessin un vehicle que circulava a gran velocitat en una rotonda d’accés a l’autopista A-2, al municipi de Martorell, mentre es desplaçaven en un vehicle camuflat.

Després de detenir la furgoneta i identificar al conductor, els agents van detectar una forta olor de marihuana, característica d’aquesta substància, i van decidir realitzar una inspecció del vehicle. A la part posterior de la furgoneta, dins d’una caixa de cartró, van descobrir una bossa que contenia prop de nou quilograms de marihuana embolicada hermèticament.

A la vista de les evidències, van procedir a la detenció de l’home com a presumpte autor d’un delicte relacionat amb el tràfic de drogues il·legals. El valor de les substàncies estupefaents confiscades en el mercat il·lícit se situa en aproximadament 17.000 euros.

Posteriorment, l’individu arrestat va ser posat a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia de Martorell.


Publicitat