La conductora d’un turisme mor en un accident de trànsit a Martorell, autovia A-2

0
1543

El Servei Català de Trànsit ha informat sobre un accident de trànsit ocorregut ahir a la tarda a l’autovia A-2, al punt quilomètric 586,6, a la localitat de Martorell, en direcció a Barcelona. Les autoritats dels Mossos d’Esquadra van rebre la notificació de l’accident a les 18:12 hores.

Les causes exactes de l’accident encara es troben sota investigació, però es va produir una col·lisió entre un camió i dos vehicles de turisme. Com a conseqüència d’aquesta tragèdia, la conductora d’un dels cotxes va resultar greument ferida i va ser traslladada d’urgència a l’hospital de Bellvitge, on lamentablement va perdre la vida. A més, cinc persones més van resultar ferides, però les seves lesions no es consideren greus, i van ser traslladades a l’hospital de Martorell.

En resposta a aquest incident, les autoritats van mobilitzar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres equips dels Bombers de la Generalitat per realitzar tasques d’excarreració, i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) per atendre les víctimes.

Pel que fa a l’impacte en la circulació, es van mantenir oberts dos carrils a l’autovia A-2 en direcció a Barcelona fins a les 18:26 hores. Després d’aquesta hora, només es va habilitar un carril, la qual cosa va provocar cues de trànsit que arribaren fins als 3 quilòmetres de longitud. No obstant això, la situació es va normalitzar a les 20:45 hores, quan es van restablir tots els carrils de circulació.


Publicitat