El projecte solidari “Todo pasará” i la gala musical de l’associació La Trampolina es presentarà a Martorell

0
320

L‘associació educativa i cultural “La Trampolina” dóna el tret de sortida oficial aquest dissabte 16 de setembre, a les 18 hores, al projecte “Todo pasarà”. Aquesta iniciativa té com a objectiu la recerca sobre el càncer infantil i compta amb el suport de l’associació “Polseres Candela” de Barcelona, creada per famílies d’infants i adolescents afectats pel càncer que es van conèixer a la vuitena planta de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Una gala musical i que es durà a terme al Centre Cultural de Martorell. L’aforament és limitat i les entrades es poden comprar en aquest enllaç.

Joves promeses vingudes de programes com La Voz Kids, Idol Kids i Objectiu Paki. Components joves que venen de Catalunya i València i que són els següents: Paula Milara, Carla Zaldivar, Gio, Cahaya, Júlia Aubá, Xènia Páez, Maria Rodríguez, Daniel Garcia i Irene Porta. També de la tik toker Lidia Izquierdo i com a mestra de cerimònies estarà la Mireia Sansaloni.

A més, comptarà amb tres madrines de l’associació: Lucía Casani, Carla Calvo i Lluna Guzmán.


Publicitat