Els Mossos d’Esquadra detenen una dona per un robatori violent en una botiga de Martorell

0
1914

Mossos d’Esquadra de Martorell han informat de la detenció, el passat dia 4 de setembre, d’una dona de 25 anys, com a presumpta autora d’un delicte de robatori violent i un delicte de lesions. La víctima de l’agressió, treballadora de l’establiment, va necessitar assistència mèdica com a conseqüència de les lesions sofertes. Hi ha una segona dona investigada pels mateixos fets.

La investigació es va iniciar el 26 d’agost, després que els agents van tenir coneixement d’un robatori violent en un establiment alimentari del municipi de Martorell, en el que dues dones, acompanyades d’un menor en un cotxet, van intentar endur-se una bossa amb productes de l’establiment passant per la línia de caixa sense pagar. Quan la treballadora va intentar imperdir-ho, una de les dones la va agredir. 

Es van realitzar gestions d’investigació i gràcies a les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat, els investigadors van aconseguir identificar les dues presumptes autores del robatori.

Finalment, el 4 de setembre, els agents van detenir la presumpta autora del robatori violent.

L’arrestada, amb tres antecedents policials, va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Martorell, i l’altra dona, també investigada pels fets, resta a l’espera que la citi el jutge.


Publicitat