KH-7 Granollers i FC Barcelona, campions de la Supercopa de Catalunya

0
325

Ambdós equips han reeditat el títol després de guanyar a l’Handbol Sant Quirze (25-38) i el Fraikin Granollers (47-29), respectivament

KH-7 Granollers i FC Barcelona s’han proclamat campions de la Supercopa de Catalunya d’handbol, que ha celebrat la jornada de finals aquesta tarda al Pavelló Can Cases de Martorell Davant un gran ambient per viure en directe el millor handbol català, els dos equips reediten la passada edició de la competició amb els seus títols.

Les noies dirigides per Robert Cuesta s’han imposat en la primera final de la tarda vers l’Handbol Sant Quirze (25-38). El KH-7 Granollers, clar favorit, ha fet valer la seva condició durant la primera meitat, marxant als vestidors amb un clar 11 a 22. El segon tram, en canvi, ha estat molt més igualat, amb un gran nivell mostrat també pel Sant Quirze i un parcial de 14 a 16, amb grans actuacions de les porteres dels dos equips. Thais González, del Sant Quirze, ha estat escollida millor portera, i Alba Tort, del Granollers, millor jugadora.

En categoria masculina, un Fraikin Granollers ple de joves després d’haver disputat fa 2 dies la ronda prèvia de l’EHF European League ha plantat cara al totpoderós FC Barcelona, que s’ha acabat imposant per 47 a 29. En un partit molt dinàmic i de ràpides transicions, el jove Víctor Romero, del Granollers, ha estat escollit millor jugador del partit, amb el blaugrana Gonzalo Pérez de Vargas com a millor porter de la final.

Amb un nou títol de Supercopa, els de Carlos Ortega segueixen imbatuts a la competició catalana des de la temporada 2008-2009, quan el guardó es coneixia encara amb el nom de Lliga dels Pirineus. Amb aquest, ja en són un total de 35 pels blaugranes. Per part del KH-7 Granollers, aquesta és la desena, i de forma consecutiva, Supercopa de la seva història.

(Fotos: Club Handbol Martorell)

[ngg src=”galleries” ids=”7″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]


Publicitat