La ciutadania evita sortir al carrer durant les hores de màxima calor

0
372

Segons dades proporcionades per Meteocat, avui s’ha registrat la primera nit tòrrida de l’any (sense baixar dels 25 ºC) a Barcelona. La seva arribada s’ha avançat uns 25 dies des de 1987, però enguany s’ha mesurat 26 dies més tard que el 2022. Aquesta nit es poden repetir les altes temperatures de 02:00 a 08:00 hores amb un llindar que es pot superar amb grau de perill 1/6 màxim, a tot el litoral i prelitoral català.

Davant de les altes temperatures, l’ajuntament de Martorell ha habilitat diversos refugis climàtics:

La biblioteca Francesc Pujols, els esplais de la Gent Gran i el Centre Cultural.

Aquesta onada de calor ha fet que la ciutadania eviti sortir al carrer. Molts carrers de Martorell compten amb ombres naturals o artificials. La Rambla de Pep Ventura compta amb tendals i arbrat per generar ombres. També la Rambla de les Bòbiles, coberta d’arbres, és un bon lloc per seure.

La Piscina Municipal d’Estiu es troba oberta, des del passat 10 de juny, i també actua com refugi climàtic.

 


Publicitat